Prince debuteert bij Friese Ballonfeesten

Gepubliceerd op 14 juni 2023 om 12:40

Er zijn weer enkele nieuwe ballonnen gepubliceerd op de website van de Friese Ballonfeesten. Het gaat om twee Special Shapes. Morris the Donkey (PH-TSS) en Prince de kikker (PH-GDG).

Voor beide ballonnen wordt het hun eerste deelname aan de Friese Ballonfeesten. Morris the Donkey zou met zijn voormalige Engelse eigenaar al in 2020 komen, maar die editie werd afgelast vanwege het coronavirus. De ballon is nu in handen van Joost van Schaik. Op de website van de ballon valt te lezen dat Morris alleen op vrijdag en zaterdag aanwezig is. 

Prince de kikker is sinds kort in Nederland geregistreerd, maar de ballon is wel in bezit van een Belg. Griet Vereecke neemt het groene gevaarte mee vanuit Gent. De ballon heeft als bouwjaar 2009. Op welke dagen deze Special aanwezig is, is niet bekend.

Het betekent dat er nu 14 ballonnen bekend zijn gemaakt. De verwachting is dat dit aantal de komende tijd op gaat lopen. Wij hopen dat er dagelijks 35 ballonnen aanwezig zullen zijn, met daarbij de nodige Special Shapes.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb