Veranderingen op deze website

Gepubliceerd op 1 september 2024 om 17:43

De afgelopen tijd is er achter de schermen hard gewerkt aan het finetunen van deze website. Zo is er informatie toegevoegd en zijn er foto's van ballonnen toegevoegd die tot nu toe ontbraken.

Het belangrijkste doel van deze website blijft het archiveren van alle ballonnen die ooit meegedaan hebben aan de Friese Ballonfeesten. Het overzicht is verdeeld in ballonnen per jaar en ballonnen per land

Foto's

Beide pagina's zijn onder handen genomen. Zo waren alle foto's tot nu toe ingevoegd in tekst, maar nu zijn het echt losse afbeeldingen. Bezoekers zullen niets van deze wijziging merken, maar het maakt het onderhouden van de pagina's wel makkelijker. 

Met dank aan Berend Jan Floor van de website Aironline.nl hebben we nu van vrijwel alle bij ons bekende ballonnen een foto kunnen plaatsen. We misten ook nog een foto van de PH-LJP en laat die ballon nou net in bezit zijn van de Old Balloon Club Joure van John Wijngaard. John was zo aardig om deze ballon afgelopen zomer op te zetten, zodat ik er een foto van kon maken. Heel erg bedankt!

Gezocht

Hiermee is onze zoektocht echter nog niet ten einde. Helaas ben ik te jong om alle edities van de Ballonfeesten bezocht te hebben. Daarom ben ik afhankelijk van informatie van anderen om de pagina's van de edities tot en met 2004 kloppend te maken. 

Heeft u informatie over (een van) deze edities? Laat het ons weten via deze pagina. U zou mij er ontzettend gelukkig mee maken. 

Naast informatie over de eerste edities, ben ik van sommige ballonnen nog op zoek naar een foto. Op deze pagina staat een overzicht van wat ik nog precies zoek. 

Ballonoverzicht

De meest in het oog springende wijziging op deze website is de pagina 'Ballonoverzicht'. Op deze pagina vind u een overzicht van alle ballonnen die ik ooit (op een redelijke wijze) op de foto heb gezet. Heeft u een loos momentje? Scroll dan eens door deze pagina. U zult ongetwijfeld genieten van alle ballonnenpracht. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb