Een hete zomer? Komt ook de Cornetto naar Joure?

Gepubliceerd op 10 januari 2020 om 10:49

De Britse piloot Philip Howarth heeft in september de Cornetto-luchtballon overgenomen van de Duitse Georg Fröhlich. Nu lijkt het er sterk op dat Howarth geïnteresseerd is in deelname aan de 35ste editie van de Friese Ballonfeesten. Onder een oproep onder Britse ballonvaarders die Herman Kleinsmit gisteren plaatste reageerde ene Steve Donkin als volgt: "Philip Howarth - Fancy it?" Howarth reageerde zeer positief: "Steve, I may or may not have emailed Herman yesterday!"

Alles wijst er daarom op dat Howarth naar Joure wil komen. Of hij met zijn Cornetto komt weten we natuurlijk niet, maar ligt wel het meest voor de hand. In dat geval zouden beide tot een overeenkomst moeten komen over de prijs die er nodig is om Howarth en de ballon naar de Friese Ballonfeesten te halen.

Ook die Steve Donkin lijkt overigens geïnteresseerd om mee te doen, gezien zijn reactie: "2 entry forms?", suggererend dat hij ook wel naar Joure wil komen. Wij zijn momenteel niet op de hoogte welke ballonnen Donkin in zijn bezit heeft. Weten mijn lezers dat misschien?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb