Joost Klein brengt 'Luchtballon' uit

Gepubliceerd op 7 juni 2024 om 19:25

Joost Klein was de afgelopen weken misschien wel de meest besproken man van Nederland. Met zijn nummer 'Europapa' leek hij hoge ogen te gaan gooien op het Eurovisie Songfestival, maar de organisatie diskwalificeerde hem na een incident met een cameravrouw. Inmiddels heeft Klein een nieuw nummer, en dat moet ballonfans zeker aanspreken, want het lied draagt de naam 'Luchtballon'. 

In de videoclip zijn enkele (niet-bestaande) ballonnen te zien. In het begin van de clip zit Klein in een blauwe Special Shape. Op het laatst zit hij in een ballon die een beetje doet denken aan de PH-UII (zie foto bovenaan dit artikel). 

Overigens heeft Klein afgelopen donderdag een echte ballonvaart gemaakt, in de PH-OZM. 

Nu vragen jullie je waarschijnlijk af: leuk dat Joost Klein iets schrijft over een luchtballon, maar waarom staat dit op ballonfanarjen.jouwweb.nl? Dat zit zo: ik werk bij Omrop Fryslân en naast luchtballonnen vind ik het Songfestival ook erg interessant. Omdat Klein een Fries is, mocht ik dit jaar verslaggeven van alles rondom het Songfestival. Zo ontstond bijvoorbeeld dit grappige moment tijdens de persconferentie na de tweede halve finale. 

En door een ongekend toeval doorkruist Klein met zijn nummer 'Luchtballon' dus opnieuw een van mijn passies. Bijzonder!

Meer muzieknieuws

Helaas is er niet alleen maar positief nieuws. Ons bereikte het bericht van het overlijden van Debora Siepman. Zij speelde een belangrijke rol in de clip van het nummer 'Met Sharon in een luchtballon', dat Zanger Rinus opnam tijdens de Friese Ballonfeesten van 2012. Onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb