Meeste ballonnen bekend: geen grote verrassingen

Gepubliceerd op 21 februari 2020 om 15:19

Ook de meeste ronde ballonnen staan inmiddels online op www.ballonfeesten.nl. Hier zitten geen grote verassingen bij. Ook de hond Rocky komt weer naar Joure. 

Zwitsers weer present

Thomas Gleixner is ook in 2020 weer van de partij. Vooralsnog komt hij met de colafles, maar de kans is vrij groot dat dat een andere ballon wordt. Gleixner is niet de enige Zwitserse gast. Ook Kurt Frieden komt met de Pochetta-ballon (HB-QRE) naar Joure.

Wie is Special 16?

Op Ballonfeesten.nl staan nu 14 Special Shapes. De hond Rocky (PH-RKY) was tot nu toe nog niet bekendgemaakt. Heks Babbe komt ook, maar staat nog niet online. En wie is dan die zestiende Special? Ik weet het zelf ook niet.

Vaste gasten

Dreamflights en het Noordelijk Ballonvaartcentrum komen weer met een flinke vloot. Verder zijn ook vaste gasten als Leon Leemans, Ad Roza, Rita van Veen Jan Bosma, Piet ter Veen en Jeep Jonker weer van de partij. Ook John Schoone komt weer langs met de Ad Ballon. Verder is Greetzz ook dit jaar aanwezig en komt er een A3 Ballon. 

Jonathan Greatrix

Vanuit Engeland komt ook nog piloot Jonathan Greatrix langs. Hij gaat varen met zijn geel-grijze G-CETK. Ook is er nog een ballon waarvan ik weet dat hij komt, maar die nog niet online staat. Bovendien zijn er nog een paar vraagtekens die binnenkort wellicht ook aan de lijst kunnen worden toegevoegd.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb