Een paar mooie toevoegingen aan de deelnemerslijst

Gepubliceerd op 10 maart 2020 om 16:00

We hebben de bevestiging gekregen dat er weer een paar nieuwe ballonnen aan de deelnemerslijst zijn toegevoegd. Veel hiervan zijn nog nooit in Joure geweest.

De familie Van Veen komt met de PH-YER naar de Ballonfeesten. Eerder werd bekend dat ze met de Re/Max-ballon zouden komen. Of de Re/Max ballon nu nog wel komt, is mij niet duidelijk.

Ook Ben Casteels komt naar Joure. Hij neemt de PH-PPJ mee. Deze ballon kwam in 2010 al eens naar de Friese Ballonfeesten.

We hebben ook een nieuwe internationale gast. De Belg Bart Verberckmoes komt naar de Ballonfeesten met de RESI Bike-ballon (OO-BEG). Deze ballon zal voor het eerst in Joure te zien zijn. 

Het team van Ad Ballon neemt naast hun PH-RUT dit jaar ook de Luchtmacht-ballon (PH-FVH) mee. Van de Luchtmacht zijn er twee ballonnen. Deze was in 2013 al eens te zien.

Ten slotte heeft ook Oscar Dragt zich aangemeld. Dragt kwam jaren geleden vaak naar de Ballonfeesten. Nu is hij dus terug met de Cameron ballon (PH-NED)

Colafles en Friesland-ballon onzeker

De colafles van Thomas Gleixner is voor nu even van de deelnemerslijst verdwenen. Gleixner komt mogelijk wel, maar dat is nu onzeker. 

Ook staat de deelname van de Friesland-ballon niet vast. Jan Bosma wil wel komen, maar de vraag is nog even met welke ballon. De Rabobank-ballonnen zijn geen optie. Rabobank is helaas geen sponsor meer dit jaar.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.