De mooiste ballonnen in (bijna) 35 jaar Ballonfeesten

Gepubliceerd op 29 juni 2020 om 17:45

Al een tijdje bestaat op deze website de pagina 'Wall of Fame'. Deze site organiseert daarop een verkiezing voor de mooiste, meest interessante ballon per jaar. Vanaf nu kan er gestemd worden voor alle jaren vanaf 1993. Ik roep jullie allemaal op te stemmen!

De verkiezing gaat als volgt. Voor ieder jaar heb ik 3 ballonnen genomineerd. Meestal zijn het Special Shapes, die springen toch het meest in het oog. Jullie kunnen stemmen welke van de drie genomineerden jullie het mooiste of het meest interessant vinden.

In principe kan een ballon slechts één keer genomineerd worden. Daarop zijn twee uitzonderingen: als een ballon in een ander land geregistreerd wordt en weer naar de Ballonfeesten komt en het specifieke geval van de ufo. Deze ballon behoorde in 1999 en in 2017 zonder twijfel tot de drie meest bijzondere ballonnen van dat jaar. Ik heb daarom besloten om hem toch voor beide jaren te nomineren. 

Een ballon heeft de grootste kans op nominatie in het jaar dat de ballon voor het eerst meedoet. Ook daarop zijn enkele uitzonderingen gemaakt.

Het nomineren blijft natuurlijk een subjectief proces en misschien zitten jullie favoriete ballonnen er niet bij. Maar we kunnen helaas niet iedereen tevreden stellen ;)

Ik zou jullie willen vragen om te stemmen op jullie mooiste ballon per jaar. In aanloop naar de Ballonfeesten van volgend jaar zullen de winnaars bekendgemaakt worden en zal de Wall of Fame gestalte krijgen.

Stemmen maar!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.