Eindelijk weer ballonnen

Gepubliceerd op 12 juli 2020 om 10:38

De nieuwe ballon van Ike Visser en Suzanne Joenje werd gisteravond gedoopt in Frederiksoord. Net als een groot aantal andere ballonliefhebbers trok ik naar Drenthe om de PH-SUZ voor het eerst te bewonderen.

De doop van de ballon komt enkele dagen na de mededeling dat het varen met passagiers weer mag. Vandaar dat dit de eerste keer was dat ik in 2020 ballonnen zag. De PH-SUZ bestaat uit drie verschillende blauwtinten en twee in elkaar gevlochten harten. 

Naast de PH-SUZ steeg ook de PH-CDA op. Voor mij was het de eerste keer dat ik de ballon zag, nadat het hoofd van Jan-Peter Balkenende is verwijderd. 

PH-CDA3.jpg

Terwijl ik terugreed naar huis, zag ik de PH-RDF hangen. We besloten de ballon nog even te achtervolgen. Mijn moeder was deze keer mee en kon zo mooi de ballon in de gaten houden. Zo hoefde ik alleen de aanwijzingen maar op te volgen om er naar toe te rijden. Uiteindelijk waren we nog eerder dan de volgauto bij de landing in Rotsterhaule. Al met al een prachtige avond waarin we, zoals John Wijngaard dat zo mooi zei, weer wat vitamine-B opgedaan. 

PH-RDF2.jpg

Reactie plaatsen

Reacties

RMB
4 jaar geleden

Gok dat de meeste mensen een behoorlijk vitamine B tekort hadden in ballonland, de RDF nog laag over Joure gespot gister waar is die uiteindelijk geland ? Niet echt een ballon die ik vaak hier zie , de Herman Kleinsmit heeft gister de PH-JUM vanaf de haven uitgelaten . Tof dat de CDA zonder Balkelende weer in de vaart is die heeft behoorlijk lang te koop en stil gestaan, mooie ballon zonder dat hoofd erop. De SUZ mooie aanwinst voor Ike en Suzanne!

Webmaster
4 jaar geleden

De RDF is uiteindelijk geland bij Rotsterhaule.

Maak jouw eigen website met JouwWeb